ĐOKOVIĆ LJUT NA ORGANIZATORE, PROMENIO PLAN: Novak ne želi privilegije u Australiji, odbio da ide u Adelaid, hoće da bude sa ostalim igračima

Novosti online

10. 01. 2021. u 10:28

NE stišava se bura oko dolaska Novaka Đokovića u Australiju. Dvonedeljni obavezni karantin za Srbina po dolasku na ovaj kontinet u Adelaidu je pod znakom pitanja.

ЂОКОВИЋ ЉУТ НА ОРГАНИЗАТОРЕ, ПРОМЕНИО ПЛАН: Новак не жели привилегије у Аустралији, одбио да иде у Аделаид, хоће да буде са осталим играчима

Foto: M.Vukadinović

Naime, španska “Marka” tvrdi da se Novak pobunio kada je saznao da će u karatinu u ovom gradu, gde je predviđeno da budu smešteni on, Rafael Nadal i Dominik Tim, kao tri najboljeplasirana igrača na ATP listi, kao i tri najveće zvezde u svetu ženskog tenisa Serena Vilijams, Naomi Osaka i Simona Halep, važiti drugačija pravila u odnosu na ona koja će biti primenjivana tokom karantina ostalih igrča u Melburnu.

Organizatori su najavili i da će ovih šestoro tenisera u gradu na jugu Australije igrati i egzibicije 29. i 30. januara, a neki od igrača, poput Francuza Žeremije Šardija, su digli glas da su dobili velike privilegije.

Tim povodom, Đoković je navodno stupio u kontakt sa organizatorima Australijan opena i rekao im je da on nikakve privlilegije ne želi. “Marka” čak tvrdi i da bi Đoković, koji se trenutno priprema u Marbelji zajedno sa Marjanom Vajdom, odbiti da ide u Adelajid i da će biti u Melbrunu zajedno sa većinom tenisera.

Oni ovakvu odluku objašnjavaju i činjenicom da se Đoković nalazi na čeku PTPA organizacije igrača koja se zalaže za vreću ravnopravnost tenisera i da nema šanse da će pristati na povlastice.

A neke od njih su da će velikoj šestorici tokom karantina biti omogućeno da treniraju u hotelskoj teretani bez ograničenja, veći broj ljudi u timu, mogućnost prisustva porodica…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (2)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)