KOJA JE ANINA OMILJENA KNJIGA? Prelepa Srpkinja je prosto obožava (FOTO)

Novosti online

11. 01. 2021. u 19:35

NAKON što je sa suprugom Bastijanom proslavila Novu godinu i Božić po oba kalendara, Ana Ivanović posvetila se čitanju knjiga.

КОЈА ЈЕ АНИНА ОМИЉЕНА КЊИГА?  Прелепа Српкиња је просто обожава (ФОТО)

Foto Instagram/anaivanovic

Nekada najbolja teniserka sveta je aktivna na društvenim mrežama, a sada je na Instagramu podelila sa pratiocima koja joj je omiljena knjiga i šta trenutno čita.

- Mnogi od vas su želeli da znaju koje su mi omiljene knjige. Evo jedne od onih koju rado preporučujem: „Stvorite novo ja - Kako izgubiti sopstveni um i stvoriti novi” (originalni naziv: Breaking the Habit of Being Yourself) od autora dr Džoa Dispence. Prosto je obožavam. Ako ste je čitali, javite mi da li je i vama prijala - napisala je Ana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Brojni fanovi su pohvalili njen izbor, a neki nisu propustili priliku da prokomentarišu Anin izgled, naravno sve u superlativima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)