AKCIJA KOJA JE PODIGLA SRBIJU - BIKOVIĆ ODGOVORIO NOLETU: Jakna ti bolje stoji jer redovno treniraš!

Novosti online

12. 01. 2021. u 21:42

Ljudskost bi morala, ipak, da bude iznad svega. Na to nas podseća i najnovija situacija u kojoj su se našli Novak Đoković i supruga Luke Jovića, Sofija Milošević.

АКЦИЈА КОЈА ЈЕ ПОДИГЛА СРБИЈУ - БИКОВИЋ ОДГОВОРИО НОЛЕТУ: Јакна ти боље стоји јер редовно тренираш!

Foto: Instagram

Nakon što je Bogdan Bogdanović oduševio Srbiju i pobedio na licitaciji za automobil iz filma "Južni vetar", sada su se u nešto slično upustili najbolji teniser sveta i žena našeg fudbalera, a člana Real Madrida.

Naime, košarkaš Atlante je najvišom ponudom od deset hiljada dolara pobedio na humanitarnoj licitaciji i dobio ključeve od "Lade", koju je u filmu vozio Bogdan Diklić, a sada je na aukciji jakna Petra Maraša, lika koji tumači Miloš Biković.

U pitanju je jakna koju će on nositi u drguom delu filma, koji se još uvek nije pojavio, a za kupovinu iste, Sofija Milošević. i Novak Đoković su ponudili po dve hiljade evra.

- Krećemo sa licitacijom. Dajem 2.000 evra za jaknu. Bolje mi stoji nego Milošu, u šaljivom tonu je poručio Đoković.

- Ili Luki? - uz osmeh je poručila Sofija.

Biković je ovog utorka odgovorio u šaljivom tonu Novaku, pa mu je na "bolje mi stoji jakna nego Milošu", odgovorio:

- Nole, bolje ti stoji jakna zato što, kako sam čuo, treniraš redovno.

Sav prikupljen novac ovog puta biće doniran Anđeli Dimitrijević, a Sofija i Novak su višestruko premašili početnu cifru od 300 evra.

Inače, Anđeli je sa tri godine dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija, tip 2. Otežano, ali samostalno je koračala do pre tri godine. S obzirom da je u pitanju progresivna bolest, Anđela je od 2014. godine u invalidskim kolicima. Uprkos poteškoćama sa kojima se svakodnevno nosi, Anđela živi dan po dan, slika, piše pesme, recituje, veseli se i najmanjim koracima napred i nada se najboljem. Kako bi se njena progesivna bolest zaustavila, neophodna su joj sredstva za lečenje u inostranstvu.

(BLIC) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk