ĐOKOVIĆ PUTUJE U AUSTRALIJU: Evo ko je sa njim u avionu

Novosti online

14. 01. 2021. u 09:55

NOVAK Đoković najbolji teniser sveta, uskoro putuje za Australiju gde ga očekuje prvi grend slem u sezoni.

ЂОКОВИЋ ПУТУЈЕ У АУСТРАЛИЈУ: Ево ко је са њим у авиону

FOTO: EPA

Ipak, pre borbe za titulu, Novaka čeka karantin od 14 dana, potom egzibicija u Adelejdu, ATP Kup, kao i Australijan open od 8. do 21. februara.

Informaciju da Đoković uskoro kreće put Australije otkrio je treći teniser sveta Dominik Tim koji je u svom blogu napisao.

- Male novosti. Posle kratkog stajanja u Barseloni, ispred mene je dugačak put u Australiju. Na listi putnika se nalazi nekoliko teniskih zvezda, među kojima su Novak Đoković i Rafael Nadal -  napisao je Tim.

Podsećanja radi, Đoković, Nadal i Tim odigraće egzibiciju u Adelejdu 29. i 30. januara, ATP Kup na kom Srbija brani titulu osvojenu prošle godine igra se od 1. do petog januara.

Srbiju će predstavljati Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip Krajinović i dubl igrač Nikola Ćaćić, dok je na poziciji selektora Viktor Troicki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)