DEFINITIVNO BEZ MAREJA NA AUSTRALIJAN OPENU: Britanac neće učestvovati na prvom grend slemu u sezoni

Novosti online

14. 01. 2021. u 17:36

TOKOM dana se pojavila informacija da je Endi Marej pozitivan na virus korona, a sada je poznato da Britanac neće moći da učestvuje na Australijan openu.

ДЕФИНИТИВНО БЕЗ МАРЕЈА НА АУСТРАЛИЈАН ОПЕНУ: Британац неће учествовати на првом гренд слему у сезони

Foto: EPA

Njegov nastup u Melburnu je bio pod znakom pitanja, ali dilema je otklonjena i nekadašnjeg svetskog broja jedan nećemo gledati na prvom grend slemu u sezoni.

Razlog zbog kog neće igrati na Otvorenom prvenstvu Australije je taj što će morati desetak dana da provede u izolaciji u svom domu, pa je jasno da ne može ni da stigne da prođe sve procedure da bi zaigrao na Australijan openu.

U zvaničnom saopštenju čelnika turnira piše:

- Endi Marej je saznao da je pozitivan na kovid 19 i zbog toga je u izolaciji u svojoj kući u Britaniji. Nažalost, to znači da neće može da zvaničnim čarterima Australijan opena stigne u zemlju narednih dana, da bi otišao u karantin kao ostali igrači - piše u poruci organizatora.

Podsetimo, Marej je pet puta igrao finale Ausralijan opena - četiri puta je poražen od Novaka Đokovića, a jedom je od njega bolji bio Rodžer Federer.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)