MORAĆEŠ DA SAČEKAŠ: Novak je prišao i tražio da razmene trenerke, ovako mu je odgovorila crnogorska lepotica (FOTO)

Novosti online

15. 01. 2021. u 12:34

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković, između ostalog, poznat je i po druženju sa mlađim teniserima, velikim nadama belog sporta.

МОРАЋЕШ ДА САЧЕКАШ: Новак је пришао и тражио да размене тренерке, овако му је одговорила црногорска лепотица (ФОТО)

FOTO: Printskrin/Instagram/Dankakovinic

Tako se srpski teniser na Olimpijskim igrama u Rio 2016. godine susreo sa tada debitantkinjom, crnogorkom teniserkom Dankom Kovinić.  

Najbolji sportista sveta se susreo sa tada 21-godišnjom crnogorskom teniserkom, koja je završavala trening. Kako je javio crnogorski "Portal analitika", Đoković joj je prišao, pozdravio, a onda se desilo nešto neočekivano. O tome je tada 57., a sada 77. igračica sveta rekla:

- Istina je, razgovarala sam sa Novakom, sjajan je bio i pitao da li možemo da razmenimo trenerke. Kazala sam mu da nije problem, ali da mora da sačeka da se završi turnir! - rekla je olimpijska debitantkinja, koja je sa Đokovićem provela nekoliko minuta u razgovoru.

Danka Kovinić je ispala već na startu turnira od Medison Kiz (3:6, 3:6) a ni Novak Đoković se nije baš najbolje proveo na olimpijskom turniru u Rio de Žaneiru. Tamo je, podsetimo, kao prvi nosilac poražen već na startu od Huana Martina del Potra.

Podsetimo, svi teniseri i teniserke moraju da provedu dve sedmice u potpunoj izolaciji, kako bi dobili dozvolu da se takmiče na prvom Gren slem turniru u godini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)