ĐOKOVIĆ U PETAK IZLAZI IZ "ZATVORA": Srbi i deca su mi olakšali karantin, ubrzo i na terenu

Novosti online

25. 01. 2021. u 08:35

VELIKE teniske zvezde neće igrati samo Australijan open, uvertira je najavni turnir "A day at a Drive", koji će se održati u petak 29. januara.

ЂОКОВИЋ У ПЕТАК ИЗЛАЗИ ИЗ ЗАТВОРА: Срби и деца су ми олакшали карантин, убрзо и на терену

Foto: EPA-EFE/MORGAN SETTE

Ozvaničen je spisak učesnika, osmoro u muškoj i ženskoj konkurenciji će biti akteri turnira – Serena Vilijams, Rafael Nadal, Novak Đoković, Dominik Tim, Simona Halep, Naomi Osaka, Janik Siner i Ešli Barti.

Svi učesnici zajedno imaju 67 Grend slem titula, turnir će se igrati pred smanjenim brojem gledalaca, u dve sesije sa po dva meča u singlu.

“Samo sloboda. Prva stvar koju ću uraditi u petak ujutru je da ću istrčati do parka i tamo ću da provedem bar sat vremena. Nedostaje mi da budem slobodan i da mogu da šetam okolo”, rekao je Đoković govoreći za radio emisiju “Mix 103,3”.

Napomenuo je da ima stvari koje mu olakšavaju boravak u Australiji, mada mu uprkos želji za slobodom vreme i ne protiče tako loše.

“Bilo je ovde više dece sa porodicama, dolazili su ovih dana ispod balkona i igrali tenis, bilo je ljudi iz moje zemlje i Australije. Iskreno, bilo je do sada lepo iskustvo ovde u karantinu. Naravno, drugačije. Niko ne voli da bude zaključan u sobi 14 dana, ali istovremeno imamo mnogo više sreće nego oni u Melburnu. Imamo mnogo više vremena vani i na terenu i svežeg vazduha. Zato ne mogu da se bunim”, rekao je Đoković.

Očekuje se da program počne u petak u 2.30 po našem vremenu, u Memorial Drajv Tenis Klubu u Adelajdu.

Karte za ovaj revijalni program koštale su 30 dolara, odnosno pet dolara za decu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)