EVO KAKO SE NOVAK SPREMA ZA PRVI GREN SLEM U SEZONI: Đoković snimljen dok šeta bos i meditira u parku, a onda i kako grli plavušu

Novosti online

29. 01. 2021. u 10:35

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković je odigrao svoj prvi meč u 2021. godini, doduše, igrao je samo jedan set zbog povrede u najčudnijem meču, gde su on i Krajinović kombinovanim snagama savladali Janika Sinera sa 6:3, 6:3.

ЕВО КАКО СЕ НОВАК СПРЕМА ЗА ПРВИ ГРЕН СЛЕМ У СЕЗОНИ: Ђоковић снимљен док шета бос и медитира у парку, а онда и како грли плавушу

Foto: Printskrin

Novak je proveo prethodnih 14 dana u karantinu u Adelejdu, a čim je izašao ih hotelske sobe, zaputio se ka parku, što je jednom prilikom i obećao iz karantina, kada su ga pitali šta će prvo uraditi čim izađe iz izolacije.

Kamere su snimile Novaka kako sedi na klupi pod drvetom i meditira, šetao je bos po parku, a potom je učio i kako da rukuje loptom za australijski fudbal.

Tom prilikom je zagrlio plavušu koja ga je podučavala, što je u Australiji sada već normalno jer gotovo i da nema korona virusa u toj zemlji.

Jedna baka je bila u centru pažnje sa kačketom Crvene zvezde na glavi, dok je jedna gospođa nosila majicu sa natpisom "Srbija u srcu".

- Zaboravio sam kakav je osećaj. Prelepo je biti napolju i osetiti tlo pod nogama, vredelo je - rekao je Novak o svom šetanju kroz park posle izlaska iz karantina.

Foto: Printskrin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!