OLGA BLISTALA NA KONFERENCIJI: Pobeda koja mi znači mnogo, Danilovićeva nije mogla da sakrije osmeh

A. Ilić

09. 02. 2021. u 13:00

OLGA Danilović nastavila je da niže pobede na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Australije, prvom gren slem takmičenju u sezoni.

ОЛГА БЛИСТАЛА НА КОНФЕРЕНЦИЈИ: Победа која ми значи много, Даниловићева није могла да сакрије осмех

FOTO: TSS

Nakon uspešno savladanih kvalifikacija, Olga je sada ostvarila i pobedu na svom debiju u glavnom žrebu jednog gren slema. 

U prvom kolu glavnog takmičenja u Melburnu Danilovićeva je savladala 19. teniserku sveta, Hrvaticu Petru Martić 7:5, 3:6, 6:4.

FOTO: TSS

„Idemooo! – kroz gromoglasan osmeh je rekla Danilovićeva i nastavila:

„Da, velika pobeda koja meni u ovom trenutku znači mnogo. Znači i moj prvi plasman u drugo kolo jednog gren slema u karijeri, prvi put sam u glavnom žrebu Melburna do kojeg sam stigla iz kvalifikacija u ovom svima nama čudnom startu sezone, ali startu koji nas čeliči i uči da se sve može, da rad i disciplina uprkos okolnostima su pravi i jedini put ka rezultatu koji želiš i sanjaš. Težak meč, očekivano, imala sam izuzetnu protivnicu preko puta mreže, čije ime znači puno u belom sportu i koja iza sebe ima vrhunske rezultate vredne svakog respekta. Znala sam da neće biti lakih poena, da me čeka velika borba, da moram igrati na najvišem nivou i da uz sve to moram ostati mirna. Ispoštovala sam plan koji sam napravila sa mojim timom, ostala sam dosledna svoje igre i rezultiralo je na najbolji mogući način. Srećna, zadovolja gledam na sledeći meč i na nastavak takmičenja u toplom i lepom Melburnu" – zaključila je Olga Danilović.

Naredna protivnica Olge je 28- godišnja Amerikanka Šelbi Rodžers sa kojom se naša reprezentativka sastala 2019. na turniru u Hjustonu i Danilovićeva je tada slavila pobedu rezultatom 6:3, 7:6(5).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk