KATASTROFALNE VESTI IZ MELBURNA – NOVAKU PUKAO MIŠIĆ: Evo šta Đoković kaže o povredi i da li će izaći na megdan Raoniću

Novosti online

12. 02. 2021. u 14:30

SRPSKI teniser Novak Đoković plasirao se danas u osminu finala Australijan opena u Melburnu, pošto je pobedio 31. igrača sveta Amerikanca Tejlora Frica posle pet setova, 7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2.

КАТАСТРОФАЛНЕ ВЕСТИ ИЗ МЕЛБУРНА – НОВАКУ ПУКАО МИШИЋ: Ево шта  Ђоковић каже о повреди и да ли ће изаћи на мегдан Раонићу

FOTO: EPA

I na prvi pogled trebalo bi svi da se radujemo, ali izjava najboljeg igrača sveta posle meča i te kako je zabrinjavajuća.

Pitanje je da li će Srbin i moći da izađe na megdan Milošu Raoniću, a uz to Đoković je rekao da mu je i fizioteraput rekao da je došlo do pucanja mišića i da je u pojedinim trenutcima razmišljao da preda meč.

Na pitanje kako se oseća Novak je delovao zadovoljno...

- Lepo mentalno, emotivno, sjajno se osećam. Izvukao sam meč u ovakvim uslovima, jedinstvena situacija. Jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri, da pobedim u ovakvoj stiuaciji, počeo je Novak, a onda je krenuo onaj zabrinjavajući deo izjave.

- Niko ne zna kako se ja osećam, razmišljao sam da li da odustanem. Samo sam mogao da serviram, ostalo nisam mogao ništa da uradim na terenu. Pritisnuo sam servis i u petom setu sam se osećao malo bolje i ponosan sam na sebe, ali i zabrinut sam. Mislim da mi je pukao mišić, što je potvrdio i fizioterapeut turnira.  Čudan osećaj i bol, čim sam odigrao taj poen, znao sam šta se dešava. Ne znam da li ću moći da izađem na teren za dva dana, rekao je Novak Đoković.

I naravno zabrinuo sve, s obzirom da nema puno vremena do meča sa Milošem Raonićem, ako uopšte ga bude i bilo...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (6)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S