NI ZVEREV NIJE SKROZ ZDRAV: Nemac muči istu muku kao Đoković

Novosti online

16. 02. 2021. u 12:40

NA ravne časti - otprilike tako može da se opiše susret Novaka Đokovića i Saše Zvereva, jer je nemački teniser ispod majice otkrio da i on vuče povredu.

НИ ЗВЕРЕВ НИЈЕ СКРОЗ ЗДРАВ: Немац мучи исту муку као Ђоковић

Foto: AP

Istu onu zbog koje su još petorica poznatijih tenisera osećala bolove prethodnih dana na Australijan openu.

Đoković, Lajović, Martinez, Rud i Zverev muče ili su mučili muku sa povredom mišića stomaka, zbog koje je Mateo Beretini odustao.

Zverev je tokom četvrtfinala protiv Novaka u jednom momentu podigao atlet majicu i videlo se da na stomaku ima flastere.

Prve probleme je osetio još pred turnir, a ove povrede igrača su posledica strogih pravila karantina koje su Australijanci uveli i ograničili kretanje i treninge.

“Nisam se osećao sjajno. Nadam se da će bolovi popustiti, a stvari postati nešto bolje. Sa ovim bolovima moj servis nema dovoljno snage i brzine”, rekao je Zverev posle meča protiv Maksima Krisija, Amerikanca u drugom kolu turnira u Melburnu pre šest dana.

Na iste probleme se požalio i Đoković, koji je zbog mišića stomaka izgubio dva seta od Tejlora Frica, pre nego što je pobedio Amerikanca, a zatim i Miloša Raonića da bi se dokopao četvrtfinala i susreta sa Zverevim.

Foto: AP

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)