NIJE JOŠ DOŠLO NJIHOVO VREME: Đoković pred finale sa Medvedevom pričao o smeni generacija

Novosti online

19. 02. 2021. u 14:04

NOVAK Đoković i Danil Medvedev odmeriće u nedelju snage u finalu Australijan opena. Srbin brani čast iskusnijig tenisera, a Rus igra za mladi talas.

НИЈЕ ЈОШ ДОШЛО ЊИХОВО ВРЕМЕ: Ђоковић пред финале са Медведевом причао о смени генерација

Foto: Printskrin

Baš gostujući na Eurosportu Novak Đoković je pričao o starim i mladim teniserima. Novak je branio sebe i svoje kolege po iskustvu.

''Medvedev, Cicipas, Zverev, oni su viši, krupniji, jači od tebe. Da li ti to stvara pritisak?'', upitao je Novaka Đokovića Mats Vilander u studiju Eurosporta.

''Pritisak je uvek tu, on je deo posla koji mi radimo. Ali, pritisak je i dobar, čast je imati ga. To znači da radite nešto dobro za sebe i tenis'', odgovorio je Đoković.

Nastavak razgovora protekao je u nešto oštrijem tonu. Novak je istakao da mladi momci u tenisu nisu tako brzo stigli do vrha, a zatim i zapretio.

''Često se priča o smeni generacija, igračima koji dolaze posle nas trojice, ali... To se nije desilo'', rekao je Novak i izazvao smeh u studiju, a zatim dodao: ''Možemo da pričamo ceo dan o tome, ali uz svo poštovanje prema njima, imaju oni još mnogo da rade. Naravno, oni će biti najbolji u jednom trenutku, ali ja neću samo da stojim i gledam. Nateraću ih da oznoje du*e kako bi nas smenili.''

Đoković će u finalu Australijan opena igrati protiv Danila Medveda koji je u meču budućih teniskihzvezda bio bolji od Stefanosa Cicipasa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (2)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)