I CICIPAS PROTIV ĐOKOVIĆA: Za tenis bi bilo bolje da Medvedev osvoji titulu

Novosti online

19. 02. 2021. u 14:49

STEFANOS Cicipas i Danil Medvedev su daleko od dobrih prijatelja, šta više godinama se na turu priča da su dvojica tenisera na ratnoj nozi.

И ЦИЦИПАС ПРОТИВ ЂОКОВИЋА: За тенис би било боље да Медведев освоји титулу

FOTO: AP

Ipak, izgleda da se nešto promenilo ili ih je Novak Đoković, odnosno želja da Srbin izgubi ujedinila.

Naime, grčki teniser je eliminisan u tri seta od ruskog igrača, ali ipak smatra da bi za tenis bilo bolje da Medvedev osvoji trofej u Australiji! I ima obrazloženje za to.

''Đoković igra veoma dobro. Mada, ko zna? Možda bi za tenis bilo bolje da Medvedev osvoji titulu'', rekao je Stefanos Cicipas nakon poraza u polufinalu i dodao.

''Rafa, Novak i Rodžer stalno pobeđuju na velikim turnirima. Bilo bi dobro da malo 'začinimo', da se promeni spisak imena. Ne bi to bilo loše'', dodao je mladi teniser.

Novak Đoković i Danil Medvedev će odmeriti snage u finalu turnira u Melburnu, u nedelju. To će biti njihov osmi duel, a srpski teniser vodi 4:3 protiv Rusa.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)