JE LI ATP NEPOŠTEN PREMA NOVAKU? Australijska legenda misli tako

Novosti online

19. 02. 2021. u 22:09 >> 22:10

NEKADAŠNjI direktor Australijan opena Pol Meknami opet je stao u odbranu Novaka Đokovića.

ЈЕ ЛИ АТП НЕПОШТЕН ПРЕМА НОВАКУ? Аустралијска легенда мисли тако

FOTO: AP

Četverostruki gren slem šampion u dublovima smatra da se ATP ponovo osramotio jer nije stao u odbranu Đokovića "od spoljnih napada".

- Sramota me je kao bivšeg člana ATP borda. Nečuveno je da svetski broj jedan nema nikakvu zaštitu od ATP - rekao je Meknami, koji je i u decembru prošle godine kritikovao odluku ATP da Noletu uskrati mogućnost kandidature u ATP bordu igrača zato što je osnovao svoju Asocijaciju.

Đoković je apsolutni rekorder Melburna sa osam titula šampiona, ali nikad nije imao podršku Australijanaca ni blizu kao Federer ili Nadal.

- Istina je da Novak ne ide niz dlaku Australijancima, ni blizu kao Federer ili Nadal koji izbegavaju da se javno izjašnjavaju o "težim temama", ali kad vidim da se momak velikog srca i sa dobrim namerama razapinje na krst nimalo mi se ne dopada - dodao je Meknami.

Australijanac je podržao Novaka i u sukobu sa Nikom Kirjosom, a podržao je i Adrija tur zbog koga je novak postao Državni neprijatelj broj jedan u svetu.

- Tenis nije bio na mapi mesecima pre Adrija tura a tada se vratio. pored toga, ideja je bila da se zbliže ljudi na Balkanu. novak je Srbin koji ima Hrvata za trenera - podsetio je Menami na Gorana Ivaniševića koji je takođe zbog svojih balkanskih korena imao problema tokom karijere.

Meknami je nekadašnji svetski broj jedan u dublovima. Osnivač je Hopman kupa i dugogodišnji direktor Australijan opena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)