MURATOGLU: Nova generacija još uvek nije preuzela primat od "velike trojke"

Novosti online

23. 02. 2021. u 17:30

"VELIKA trojka" i dalje vlada svetskim tenisom. Poslednji je to potvrdio Novak Đoković koji je u finalu Australijan opena pregazio Danila Medvedeva sa 7:5, 6:2, 6:2.

МУРАТОГЛУ: Нова генерација још увек није преузела примат од велике тројке

Foto: AP

Patrik Muratoglu, trener Serene Vilijams je pokazao da su Đoković, Nadal i Federer i dalje neprikosnoveni kada je "beli sport" u pitanju.

- Novakova pobeda na Australijan openu potvrđuje da nova generacija još nije preuzela vlast od "velike trojke", kao što su mnogi komentarisali u decembru i januaru. Rafa je i dalje kralj šljake, a Novak dominira na grend slem turnirima na ostalim podlogama. Nadamo se da ćemo uskoro videti i Rodžera - napisao je Muratoglu na Tviter nalogu.

Trka za najviše titula na grend slem turnirima se nastavlja. Rodžer i Rafa imaju po 20 titula, dok je Novak do sada 18 puta pobeđivao na najvećim turnirima.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)