"STRANI MEDIJI SU NAD NOVAKOM IZVRŠILI TEKSAŠKI MASAKR": Ivanišević brutalnim rečima stao u Novakovu odbranu

Novosti online

02. 03. 2021. u 11:39

SVETSKI mediji ne prestaju da prozivaju Novaka Đokovića. Ipak, Srbin sve te prepreke, baš kao i one na terenu uspešno preskače.

СТРАНИ МЕДИЈИ СУ НАД НОВАКОМ ИЗВРШИЛИ ТЕКСАШКИ МАСАКР: Иванишевић бруталним речима стао у Новакову одбрану

Foto: EPA-EFE/ PETER KLAUNZER

Trener svetskog broja jedan Goran Ivanišević u intervjuu za "Sport klub" je istakao da je Đoković preživeo "teksaški masakr".

Jedno od pitanja upućeno Hrvatu glasilo je ovako:

Prošlo je više od nedelju dana otkad je Novak Đoković osvojio svoj deveti trofej u Melburnu. Sad kad se prašina slegla, koji su osnovni utisci sa Australijan opena?

- Lično, kao Novakovom treneru i njegovom navijaču, ovo mi je najslađa pobeda. Novak bi verovatno naveo Rolan Garos 2016. ili prvi Vimbldon, ali za mene, posle godine u kojoj su ga mediji masakrirali iz svih mogućih oružja… Osećaj je zaista dobar. Bilo je neobično, nešto tako nismo iskusili ranije – 42 dana u Australiji, karantin, povreda, publika koja odlazi usred meča zbog policijskog časa, sumorna atmosfera nekoliko dana i onda savršeno Đokovićevo finale sa svakog aspekta - rekao je Ivanišević.

Novak Đoković u zagrljaju sa Goranom Ivaniševićem/Foto: AP

Jedno od pitanja bilo je. "Spomenuli ste sad to da mediji masakriraju Novaka već godinu dana, a tokom turnira Đoković nam je rekao da se „njegove greške manje praštaju u poređenju s nekim drugim sportistima". Zbog čega on ima takav tretman u medijima?"

Ivanišević je imao spreman odgovor.

- Sve je počelo od Adrija tura – mnogi su ga i pre prozivali, ali nikada kao u poslednjih godinu dana, ovo je kao da gledam (film) Teksaški masakr motornom testerom, ha-ha-ha. Zašto je to tako? Zbog njegovog porekla, na ljude s Balkana uvek se drukčije gleda. Takođe, Novak se ne plaši da otvoreno kaže šta misli i da se bori za ono u šta veruje. Svi su jedva dočekali ono sr***e koje mu se desilo na US Ppenu. Pa se u Australiji zauzeo za kolege i opet – hajde da udarimo na Đokovića. Jedini on govori, ostali ćute. Tokom moje karijere mnogi su igrači radili razne stvari, ali niko nije bio tretiran na taj način kao Novak - zaključio je nekadašnji osvajač Vimbldona.

Podsetimo, Đoković je deveti put u karijeri osovjio Australijan open.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli