DA LI JE NEKO VEROVAO MALOM NOVAKU? Sa sedam godina je obećao da će biti najbolji na svetu, a sa 33 je postao apsolutni vladar belog sporta

Novosti online

08. 03. 2021. u 09:34

NOVAK Đoković je najbolji na teniser sveta svih vremena, sada i zvanično.

ДА ЛИ ЈЕ НЕКО ВЕРОВАО МАЛОМ НОВАКУ? Са седам година је обећао да ће бити најбољи на свету, а са 33 је постао апсолутни владар белог спорта

Foto: Printskrin

Srbin je ovog ponedeljka započeo 311. nedelju na vrhu ATP liste i tako oborio rekord Rodžera Federera koji je 310 sedmica bio najbolji teniser sveta.

A kada se prisetimo šta je Đoković rekao 1994. godine biće nam jasno zašto je najbolji, a sigurno niko nije verovao u te reči malog Novaka.

Pre 27 godina jedan sedmogodišnji dečak iz Beograda rekao je u TV emisiji da mu je cilj u tenisu da postane najbolji na svetu. To je ostvario 2011. godine nakon trijumfa na Vimbldonu, ali nije želeo da se zaustavi.

Tražio je nove izazove, smišljao rekorde koje će rušiti i čvrsto rešio da bude najbolji ikada.

Novak je ispred sebe postavio dva cilja - istorijski broj jedan i rekorder po broju Grend slem titula. Prvi je danas ostvario, a sada se okreće narednom i nema nameru da se zaustavi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!