UDOVIČIĆ ČESTITAO NOVAKU: Svaka čast i hvala, šampione

Tanjug

08. 03. 2021. u 11:03

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Novaku Đokoviću 311 nedelja vladavine na prvom mestu ATP liste, čime je najbolji teniser sveta oborio rekord i potvrdio svoju neprikosnovenost.

УДОВИЧИЋ ЧЕСТИТАО НОВАКУ: Свака част и хвала, шампионе

FOTO: TANjUG/TARA RADOVANOVIĆ

"Sa energijom koja je neiscrpna, posvećenošću koja je inspiracija milionima ljudi, delima koja govore više od svake reči, siguran sam, da je motiv i ponos koji osećamo i danas, i kroz godine tvojih pobeda, ono što ćeš Srbiji davati još dugo! Više je ovo za Srbiju od ispisivanja sportske istorije, jer ti si neko ko u sebi Srbiju nosi tako i toliko da je čini šampionskom koliko na terenu toliko i van njega! Svaka čast i hvala, šampione", nalazi se u čestitki ministra Udovičića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli