BEOGRAD SE ZAHVALJUJE NOLETU! Osvanule poruke na bilbordima u glavnom gradu: "311 nedelja na prvom mestu" "Hvala nole, tvoj Beograd" (FOTO)

Novosti online

08. 03. 2021. u 18:14

KAO što je najavio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, na bilbordima u vlasništvu Skupštine grada ispisane su poruke zahvalnosti Novaku Đokoviću za sve što je učinio za Srbiju i za Beograd.

БЕОГРАД СЕ ЗАХВАЉУЈЕ НОЛЕТУ! Освануле поруке на билбордима у главном граду: 311 недеља на првом месту Хвала ноле, твој Београд (ФОТО)

foto:

Osim ovoga, građevine u prestonici Srbije koje imaju ugrađenu dekorativnu rasvetu - Palata Albanija, zgrada Narodne skupštine, fontana na Slaviji, Brankov most, Most na Adi, biće osvetljene bojama srpske zastave jer boje te zastave Novak sa ponosom nosi na svom dresu i s ponosom proslavlja svojim pobedama u svetu.

Vrhunac ovog vizuelnog performansa očekuje se od 19.00-22.00 sata kada će na fasadi zgrade Skupštine grada Beograda biti prikazana projekcija snimaka s noletovim najboljim potezima u dosadašnjoj karijeri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S