NOLE GOST SKUPŠTINE GRADA, PROJEKCIJA NA FASADI: Beograd slavi najboljeg tenisera sveta svih vremena (FOTO)

Novosti online

08. 03. 2021. u 22:20 >> 22:28

FASADA Starog dvora u Beogradu bila je večeras pretvorena u veliki ekran na kome su prikazani uspesi novaka Đokovića, njegovi najbolji potezi, pobede i osvajanje titula.

НОЛЕ ГОСТ СКУПШТИНЕ ГРАДА, ПРОЈЕКЦИЈА НА ФАСАДИ: Београд слави најбољег тенисера света свих времена (ФОТО)

FOTO: Novosti

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gradska sekretarka za sport i omladinu Dragana Belojević i  v.d. sekretara za urbanizam i građevinske poslove Bojana Radaković primili su našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića u Starom dvoru povodom toga što je od danas teniser sa najviše nedelja provedenih na čelu ATP liste, ukupno 311.

Vesić je ovom prilikom istakao da im je velika čast i zadovoljstvo da ih večeras u Skupštini grada poseti Novak Đoković.

- Mi smo njemu u čast organizovali proslavu povodom toga što je danas zvanično postao najbolji teniser svih vremena. Napravili smo projekciju na fasadi Starog dvora. Naši najznačajniji objekti, mostovi, fontane, osvetljeni su u boji zastave Srbije. Na bilbordima su poruke zahvalnosti Novaku. Kada smo to organizovali nismo znali da je Novak u Beogradu. Pozvao me je juče i rekao da bi mogao da dođe u Skupštinu grada. Sve nas je prijatno iznenadio, a ispred Starog dvora je bila prava euforija. Hvala mu, još jednom je pokazao koliko je veliki i koliko voli svoj Beograd – rekao je Vesić.

Novak Đoković zahvalio je svima na ovoj predivnoj proslavi u njegovu čast i istakao da Beograd mora da se doživi da bi se voleo.

- Večeras je Novak Đoković posetio Skupštinu grada Beograda! Učinio je to tokom projekcije na fasadi Starog dvora koja je organizovana u čast njegovog zvaničnog proglašenja za najboljeg tenisera svih vremena.Novak je izašao ispred zdanja Starog dvora na radost stotina mališana koji su došli da gledaju projekciju. Sa svakim detetom se slikao i razgovarao. Ponovo je pokazao zašto je najveći! Hvala Nole za sve što si učinio za naš Beograd. Hvala jer uvek ponosno ističeš da si Srbin i Beograđanin! Ponosni smo na tebe - napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli