KOLIKO IDE MRŽNJA PREMA ĐOKOVIĆU: L'Ekip objavio skandaloznu Novakovu karikaturu! Srbin u suzama, navijači vole samo Federera (FOTO)

Novosti online

09. 03. 2021. u 13:39

NOVAK Đoković je u ponedeljak zvanično pretekao Rodžera Federera po broju nedelja na vrhu ATP liste, što se mnogima nije svidelo, naročito inostranim medijima.

КОЛИКО ИДЕ МРЖЊА ПРЕМА ЂОКОВИЋУ: ЛЕкип објавио скандалозну Новакову карикатуру! Србин у сузама, навијачи воле само Федерера (ФОТО)

Foto: AP

Posebno zapadnim medijima i L'Ekipu, koji se poslednjih nedelja ističe po napadima na najboljeg tenisera sveta.

Posle skandaloznog teksta u kojem je jasna čak i mržnja prema Đokoviću, objavljena je i karikatura na račun Srbina i njegovog rušenja večnog rekorda po vremenu provedenom na prvom mestu.

L'Ekip je objavio Novaka koji je prikazan na tronu za prvo mesto, sa lovorovim listom oko glave kao pobednik, ali i kao takav nije zanimljiv navijačima, koji su okrenuti ka drugoj strani prema Federeru kome šalju svu ljubav.

Zbog toga su Novaku iscrtali i suze i tužan izraz lica.

Ipak, na kraju će i svi ti inostrani medijima morati da prihvate da je Đoković najbolji teniser sveta svih vremena, a ako još i po gren slemovima prestigne Federa i Nadala onda će biti veselo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (6)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)