ENDI MAREJ BRANI ĐOKOVIĆA: Novak je do sada trebalo da utiša svoje kritičare

Novosti online

11. 03. 2021. u 16:24

BRITANSKI teniser Endi Marej, veliki prijatelj Novaka Đokovića ističe da mu nije jasno zašto pojedini mediji imaju toliko zla prema srpskom igraču.

ЕНДИ МАРЕЈ БРАНИ ЂОКОВИЋА: Новак је до сада требало да утиша своје критичаре

FOTO: AP

Najbolji igrač sveta je u ponedeljak postao igrač sa najviše nedelja po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste - 311. Pretekao je Rodžera Federera i po tom parametru je postao najbolji teniser svih vremena.

- To je velika pobeda za Novaka. Pokazao je da je i dalje na vrhu tenisa. Osvojiti turnir devet puta je neverovatno dostignuće i već do sada je trebalo da utiša svoje kritičare - rekao je Marej.

Jedno od pitanja upućeno nekadašnjem broju jedan je bilo kako je moguće da "velika trojka" i dalje suvereno vlada svetskim tenisom?

- Kod bilo kog igrača, sve se svodi na miks velikog talenta, mentalne snage, fokusa i odlučnosti da naporno radi. Oni oko sebe imaju dobar tim, koji im zaista pomaže u tome. Takođe, tenis je toliko mentalna igra da iskustvo ima veliki uticaj. U stanju su da igraju protiv mlađih i dominiraju - poručio je Marej, prenosi sajt "Sportskeeda".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)