KRAJINOVIĆ OKONČAVA SEZONU? Izgubio sam želju za tenisom, bolje da budem u Srbiji i čekam da se situacija smiri

Novosti online

12. 03. 2021. u 21:59

SRPSKI teniser Filip Krajinović bi već da završi sezonu iako je ona tek počela.

КРАЈИНОВИЋ ОКОНЧАВА СЕЗОНУ? Изгубио сам жељу за тенисом, боље да будем у Србији и чекам да се ситуација смири

Foto AP

Trenutno 32. igrač sveta je u razgovoru za "Kurir" istakao da zbog drugog zaražavanja korona virusom svog fizioterapeuta Vlade Kaplarevića razmišlja da dođe u Beograd i odmara!

Da podsetimo, Krajinović je trenutno u karantinu u Dohi i veliko je pitanje da li će stići da igra na turniru u Dubiaju koji je sledeći na kome će učestvovati.

- Razmišljam da li da nastavim sezonu, li da budem u Srbiji i čekam da se situacija u celom svetu smiri. Nema mi neke matematike u ovome, gde se stalno menjaju pravila. Bilo je pravilo, ako nisi zaražen možeš da igraš, zato sam sa Vladom uzeo odvojene sobe. Ali vidiš, sad je on zaražen i ja ne mogu da igram. Pravila se stalno menjaju, gde god da ideš ne znaš šta te čeka i dobro ću razmisliti šta ću i kako dalje - rekao je Krajinović.

Filip dodaje da su mnogi teniser iznervirani zbog situacije koja se dešava u tenisu.

- Mnogi igrači su izgubili motivaciju, nagradni fond se smanjio, vidite kako je bilo u Australiji. Na sreću sam sa Novakom bio u Adelaidu, bilo nam je malo lakše, ali... Mnogi su izgubili želju i volju za tenisom, kao i ja - zaključuje srpski teniser.

Krajinović trenutno čeka treći test u Dohi, nakon kog će biti poznato da li može da putuje na sledeći turnir. Čak i kada bi dobio dozvolu da putuje, stigao bi u poslednjem momentu i ne bi mogao odmoran da nastupi na narednom turniru.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)