KRAJINOVIĆ OČAJAN, TRAŽI POMOĆ: Srbina ne puštaju iz sobe! Pogledajte kako izgleda Filipov zatvor u Dohi (VIDEO)

Novosti online

15. 03. 2021. u 12:10

SRPSKI teniser Filip Krajinović se trenutno nalazi u Dohi u izolaciji, jer je jedan član njegovog tima, tačnije fizioterapeut Vlade Kaplarević pozitivan na Kovid-19.

КРАЈИНОВИЋ ОЧАЈАН, ТРАЖИ ПОМОЋ: Србина не пуштају из собе! Погледајте како изгледа Филипов затвор у Дохи (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Teniser se uključio u "Jutru" i objasnio da u izolaciji mora da ostane 14 dana, i da je uradio pet PCR testova i da su svi negativni.

Kako provodi dane u samoizolaciji, otkrioje u direktnom uključenju u Jutarnji program Prve...

- Prvo su mi rekli da ću ostati dva tri dana dok ne dobijem dva negativna testa. A onda je došla informacija da ću morati da ostanem sedam dana. Nakon toga nova informacija je da moram da budem 14 dana u karantinu!!

- Ovde sam 12 dana, a peti dan sam u izolaciji. Njihova Vlada me ne pušta iz zemlje, ne pušta me iz hotela iz sobe.

- Izgubio sam motivaciju, moraju neke stvari da se promene, jer je tenis izgubio čar. Kad se završi ovo dolazim kući i sešću da vidim sa timom šta dalje. Bio sam dve nedelje zarobljen u Australiji, sad u Dohi. Nemam neku želju da se vraćam na teren, pa da mi se desi isto - rekao je Krajinović koji će otkazati neke turnire.

- Trebalo je da igram Majami, Monte Karlo, ali sad ću morati da promenim planove, jer ne znam u kakvom ću stanju biti. Ja nisam navikao na ovo da budem ovako u jednom mestu. - rekao je Krajinović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!