NOVAK NE IGRA, A REKORD RASTE: Đoković dodatno uvećava razliku u odnosu na rivale

Novosti online

17. 03. 2021. u 08:51

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković trenira i sprema za izaove koji ga očekuju u nastavku sezone. Iako trenutno ne igra rekord sprskog asa dodatno raste.

НОВАК НЕ ИГРА, А РЕКОРД РАСТЕ: Ђоковић додатно увећава разлику у односу на ривале

FOTO: AP

Naime, u utorak je Rafael Nadal saopštio da odustaje od Mastersa u Majamiju.To znači da će Nole najmanje 319 nedelja provesti na prvom mestu ATP liste.

Đoković tako dodatno uvećava svoj rekord i postaje nedostižan za Rodžera Federera, ali i Rafaela Nadala koji svakako mnogo zaostaje.

Prvi reket sveta će tako predvodnik teniskog karavana da bude do 10. maja. To nije sve, ovaj 33-godišnjak bi mogao i da uveća prednost, jer ne brani veliki broj bodova u Majamiju i Monte Karlu, a u Beogradu će moći samo da doda poene na svoj konto.

Srbin je potvrdio da će učestvovati na Masters u Majamiju. Turnir na Floridi počinje 24. marta.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!