ĐOKOVIĆ NE IGRA U MAJAMIJU: Novak se vraća na teren tek u Monte Karlu

Đ. S.

19. 03. 2021. u 20:33

POVREDA trbušnog mišića koja je Novaka Đokovića mučila tokom Australijan opena je ostavila više posledica nego što se isprva mislilo i našem teniseru je potrebno još vremena za trening.

ЂОКОВИЋ НЕ ИГРА У МАЈАМИЈУ:  Новак се враћа на терен тек у Монте Карлу

Novak Đoković Foto AP

Zbog toga je svetski broj jedan odlučio da preskoči turnir u Majamiju (od 24. marta), na kojem je želeo da igra. Prema novom planu, vratiće se na teren u Monte Karlu.

"Ove godine se nažalost neću takmičiti na turniru u Majamiju. Vremena uz porodicu nikad nije dovoljno, pa sam zato odlučio da ovaj period budem sa njima jer mi predstoji puno turnira i putovanja sa značajnim restrikcijama. Radujem se ponovnom dolasku u Majami sledeće godine", naveo je Đoković na društvenim mrežama.

Novak se tako priključio asovima poput Nadala i Tima, koji su odustali od putovanja na masters serije 1000 na Floridi. Što se tiče Đokovića, on je 2019. u Majamiju ispao u četvrtom kolu od Roberta Bautiste Aguta, tako da ne postoji bojazan od gubitka većeg broja bodova.

Kada je u pitanju nastavak sezone, Novak će na teren u svoj "drugoj domovini", Monte Karlu (od 4. aprila), započeti sezonu na šljaci. Sledi Beograd i Serbia open, dok bi u maju, Madrid i Rim trebalo da budu predigra za Rolan Garos (od 23. maja do 6. juna) i napad na 19. grend slem titulu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S