BALKANSKI FENOMEN: Zlatan Ibrahimović sa uvažavanjem govorio o prijateljstvu sa Novakom! (VIDEO)

Novosti online

24. 03. 2021. u 16:50 >> 17:00

NOVAK Đoković suvereno vlada teniskom planetom, a Zlatan Ibrahimović je svojevrsni fenomen, s obzirom na to da u 40. godini igra bolje od mnogih igrača upola mlađih.

БАЛКАНСКИ ФЕНОМЕН: Златан Ибрахимовић са уважавањем говорио о пријатељству са Новаком! (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Dugo balkanski duo neguje prijateljstvo, a sve uspehe Novaka Đokovića Zlatan proslavlja kao svoje. 

Zlatan je govorio o našem teniseru, a zanimljivo je da su jednom prilikom ukrstili rekete. Napadač Milana je, dok je bio član Pari Sen Žermena, gledao uživo mečeve Novaka Đokovića na Rolan Garosu, a trijumfe je proslavljao uz povik: 'ajmooo'.

- Mi smo dobri prijatelji, i održavamo kontakt. Pratimo jedan drugoga, radujemo se međusobnim uspesima. Presrećan sam zbog Novaka jer se vratio iz povrede da bude broj jedan, tamo gde i i pripada. Odigrali smo partiju tenisa, ali sam ja sigurniji kada imam loptu u nogama, nikako reket u rukama. Moja deca su ga upoznala i bila su impresionirana njime. Oni ne igraju tenis, treniraju fudbal i MMA, ali su bili oduševljeni što su ga upoznali, poručio je Ibrakadabra u jednom od intervjua.

Ono što Ibrahimovića posebno fascinira kod Novaka, jeste što je čvrsto na zemlji, uprkos neverovatnim rezultatima koje postiže i što pomera granice, te ispisuje istoriju belog sporta.

- On je divan momak. Osoba koju vidite na TV je takođe i ista osoba u realnom životu. Neki sportisti su drugačiji na TV, i u realnom životu, ali Đoković je u obe sfere i zbog toga ga volim. On je zabavan, dobar momak, pleni pozitivnom energijom i lako je družiti se sa njim - istakao je Zlatan niz komplimenata na račun prvog tenisera sveta.

(SPUTNjIK) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk