MILOJEVIĆ U POLUFINALU ZADRA: Srbin loše počeo, brzo se razigrao i savladao Čeha

Novosti online

26. 03. 2021. u 15:49

SRPSKI teniser Nikola Milojević plasirao se u polufinale čelendžera u Zadru, pošto je pobedio Čeha Vita Koprivu sa 7:5, 6:4.

МИЛОЈЕВИЋ У ПОЛУФИНАЛУ ЗАДРА: Србин лоше почео, брзо се разиграо и савладао Чеха

FOTO: AP

Zasluženo je trijumfovao na ovom meču 148. igrač sveta, iako susret nije dobro počeo po njega.

Kopriva je ušao nadahnuto u ovaj duel, poveo je sa 1:4 uz dva brejka i sve je išlo ka tome da će 295. reket sveta dobiti prvi set. Ipak, da tako ne bude pobrinuo se 25-godišnji Beograđanin.

Milojević je od tog momenta uspeo da četiri puta uzastopno rivalu oduzme servis i to mu je bilo dovoljno da dođe do prednosti.

Mnogo bolje je igrao Srbin u drugom setu. Do osmog gema nije bilo brejka, tada je Nikola rivalu oduzeo servis i došao u situaciju da svojim servisom okonča meč. Imao je Milojević meč loptu koju nije iskoristio. Kaznio je to Kopriva i vratio brejk.

To je kratko trajalo, pošto je Nikola u narednom servis gemu rivala susret priveo kraju - posle jednog sata i 58 minuta igre.

Milojević će u polufinalu igrati protiv Slovaka Lukasa Klajna, dok se u drugom meču sastaju Dimitir Kuzmanov (Bugarska) - Nerman Fatić (Bih).

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PIKSI NAŠAO ZAMENU, TRENIRA SA ORLOVIMA: Novi igrač se priključio reprezentaciji Srbije