ATP NAS TERA DA IGRAMO, ODSEČENI SMO OD SVETA: Sve više tenisera uz Novaka

Novosti online

01. 04. 2021. u 16:57

DENIS Šapovalov, kanadski teniser, nastavio je da ukazuje na probleme u svetu tenisa i izrazio je podršku Udruženju profesionalnih tenisera koje je osnovao najbolji teniser sveta – Novak Đoković.

АТП НАС ТЕРА ДА ИГРАМО, ОДСЕЧЕНИ СМО ОД СВЕТА: Све више тенисера уз Новака

Foto: EPA

Mladi Kanađanin je ranije govorio o tome da želi u ovoj sezoni da igra što manje kako bi pokušao da smanji sebi vreme provedeno u karantinskim uslovima.

Za tenisere je to obavezan režim na gotovo svim turnirima, odsečeni su od sveta i usmereni samo na relaciju hotel – teren.

Šapovalov to ne želi i protivi se onome što promoviše krovna teniska organizacija ATP.

- Ja sam definitivno na strani Udruženja profesionalnih tenisera. ATP nas konstantno upućuje na to da moramo da igramo, što nije u redu. Ne bi trebalo da razgovaraju tako sa nama, ako žele da budemo partneri u ovom poslu, istakao je Šapovalov.

Tenzije između ATP i Udruženja su produbljene posle nedavne žučne reakcije Vaseka Pospišila, Đokovićevog prvog saradnika, koji je tokom svog meča u Majamiju otkrio da je imao burnu svađu sa prvim čovekom ATP Andreom Gaudencijem.

Kako je naveo, do sukoba je došlo na sastanku gde je Pospišil pokušao da ujedini igrače u nameri da se izbore za svoja prava i bolje uslove života i rada na teniskim turnirima, ali je Gaudenci to odbio.

(Sputnjik) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S