SENZACIJA U MONTE KARLU: Katastrofalni Đoković ispao od skromnog Evansa

Novosti online

15. 04. 2021. u 12:50

Prvi teniser sveta Novak Đoković eliminisan je u 3. kolu Mastersa u Monte Karlu.

СЕНЗАЦИЈА У МОНТЕ КАРЛУ: Катастрофални Ђоковић испао од скромног Еванса

Foto: EPA

Srpski as je neočekivano izgubio od 33. igrača planete u dva seta – 6:4, 7:5 za malo više od dva sata igre.

Đoković je pretrpeo prvi poraz ove godine posle 10 pobeda u nizu, na turniru na koji je došao posle pauze od skoro dva meseca.

I to se osetilo u duelu sa Britancem, protiv koga je napravio nestvarnih 45 grešaka!

Što i ne čudi što je Evans izborio duel sa Davidom Gofanom u četvrtfinalu, koji je takođe iznenadio Aleksandera Zvereva.

DRUGI SET 5:7

5:7 Britanac pravi senzaciju u trećem kolu Monte Karla.

5:6 Evans dolazi do brejka i sada servira za set, meč i senzaciju u Monte Karlu.

5:5 Novak ne koristi set loptu na 30:40. Jedan lak bekhend je ubacio u mrežu.  I Evans dolazi do novog gema.

5:4 Neverovatno šta je promašio Evans na 15:30. Jednu potpuno čistu loptu koja mu je donosila dve brejk lopte je poslao u mrežu. Možda će baš ovaj poen da ga na kraju košta poraza.

4:4 Imao je Novak opet brejk loptu koju nije uspeo da iskoristi. Šta treba da se desi da Đoković počne da igra. Evans osvaja još jedan gem i sada je na dohvat senzacije.

Foto: EPA

 

4:3 Uzeo je nekako Novak svoj servis gem i uputio pogled ka Vajdi. Đoković traži nešto, ali ni on ne zna šta od Slovaka. Ako želi da ostane u Monte Karlu mora početi da igra.

3:3 Evans se potpuno vratio u drugi set. Đoković nikako da nađe rešenje za igru Britanca, ali ni energiju. Novaku kao da se ne igra danas.

3:2 Novak opet gubi svoj servis. Četvrti put na današnjem meču. Đoković igra opet na isti način kao u prvom setu. Britanac je na korak od senzaciji epskih razmera.

3:1 Evans osvaja prvi gem u drugom setu. Imao je Novak 15:30 i činilo se da će do duplog brejka, ali onda je Srbin stao i Britanac osvaja gem.

3:0 Opet se Novak žestoko mučio na svoj servis, ali ga je osvojio za razliku od prvog seta i sada ima lepu prednost.

2:0 Đoković pravi brejk u drugom setu. Počeo je Novak da igra mnogo agresivnije što je odmah urodilo plodom. Britanac gubi svoj servis.

1:0 Novak teškom mukom osvaja i prvi gem u drugom setu. Igralo se na razliku. Đoković nastavlja da greši, a Evans to majstorski koristi.

PRVI SET 4:6

4:6 Šokantan prvi set u Monte Karlu. Evans vodi protiv Đokovića. Katastrofalnog Đokovića.

4:5 Evans opet pravi brejk i sada servira za osvajanje prvog seta.

4:4 Đoković se vratio u set i meč posle nekoliko greški Evansa, ali daleko od toga da igra dobro. Loše Novak i dalje izgleda u Monte Karlu.

Foto: EPA

 

3:4 Novak osvaja servis gem i ostaje za sada u setu, ali još nema prepoznatljive igre najboljeg tenisera sveta.

2:4 Imao je Novak priliku da se vrati u meč. Dve brejk lopte Srbin nije iskoristio. Evans je to kaznio. Ne igra Đoković i dalje dobro. Mnogo brige danas u Monte Karlu.

2:3 Novak osvaja prvi put i svoj servis i to sa nulom. Evans ovoga puta nije imao šanse da zapreti Srbinu.

1:3 Đoković je vratio jedan brejk. Čini se Novak konačno počinje da igra. Nema više puno grešaka, fokusiran je više na meč i ima još uvek šanse i za prvi set.

0:3 Novi brejk za Evansa. Đoković igra katastrofalno, ne pamtimo da smo gledali Novaka u ovom izdanju.

0:2 Šta se dešava sa Novakom? Ređaju se greške kao na traci, Evans to maestralno koristi i skuplja poene i još jedan gem. Đoković čudno deluje na terenu.

0:1 Brejk Evansa na startu. Ovo niko nije očekivao, katastrofalan start Đokovića. Od prvih šest servisa promašio je čak pet, napravio dve dvostruke servis greške, a onda i dve neiznuđene i tako poklonio gem Britancu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk