NOVI OTKAZ NA SERBIA OPENU: Posle Tima i Monfisa poznati Španac ne dolazi u Beograd

Novosti online

16. 04. 2021. u 11:11

U poslednjih nekoliko dana turnir u našem glavnom gradu potresaju otkazi, a danas smo dobili potvrdu novog odustajanja od Serbia Opena.

НОВИ ОТКАЗ НА СЕРБИА ОПЕНУ: После Тима и Монфиса познати Шпанац не долази у Београд

FOTO: EPA

Na već najavljene ne dolaske Stana Vavrinke, Gaela Monfisa, Dominika Tima nadovezalo se i otkazivanje iskusnog španskog tenisera Fernanda Verdaska!

Iako nije objavljeno zašto 37-godišnji Španac odustaje od učešća na turniru iz serije 250, gotovo je izvesno da se radi o nekoj povredi.

Kao i u ostalim slučajevima ponovo su problemi sa povredama uticali na to da neke od vrhunskih imena ne gledamo u Beogradu ove godine.

Umesto Verdaska na šljaci u našoj prestonici gledaćemo Australijanca Alekseja Popirina koji trenutno zauzima 83. mesto na ATP listi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk