POSLE ĐOKOVIĆA PAO I GOFAN: Evans nastavio sa sjajnim tenisom, Grk rival u polufinalu

Novosti online

16. 04. 2021. u 16:01

DANIJEL Evans, teniser iz Velike Britanije igra turnir karijere, pošto je uspeo da se plasira u polufinale Mastersa u Monte Karlu. On je posle preokreta pobedio Davida Gofana sa 5:7, 6:3, 6:4.

ПОСЛЕ ЂОКОВИЋА ПАО И ГОФАН: Еванс наставио са сјајним тенисом, Грк ривал у полуфиналу

FOTO: AP

Nakon trijumfa nad Novakom Đokovićem, nastavio je da igra sjajan tenis. Sa puno samopouzdanja igra 33. teniser sveta i očigledno da će svima biti ozbiljan takamac.

Britanac je dobro počeo meč, odmah je napravio i tu prednos je držao do 10. gema. Servirao je tada za set 30-godišnjak iz Birmingema, ali to nije uradio kako je želo, pa se Belgijanac vratio u meč. Gofan je potom napravio još jedan brejk i dobio prvi set.

Ipak, nije to pokolebalo Evansa koji je nastavio da se bori. U drugom segmentu meča dva puta je rivalu oduzeo servis i odveo je susret u odlučujući treći set.

Kao i tokom celog meča i tada je viđena velika borba. Jedini brejk napravio je Evans u 10. gemu i slavio posle dva sata i 44 minuta.

Rival britanskom teniseru u polufinalu Mastersa u Monte Karlu biće Grk Stefanos Cicipas.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)