KRAJINOVIĆ "BOCKA" NOVAKA: Ima sreću da nismo u istom delu žreba

Novosti online

18. 04. 2021. u 14:11

Beograd će naredne nedelje biti domaćin ATP turnira.

КРАЈИНОВИЋ БОЦКА НОВАКА: Има срећу да нисмо у истом делу жреба

TRIJUMF Krajinović i Đoković/FOTO: AP

Među njima su i brojni teniseri iz Srbije, a jedan od njih je i Filip Krajinović, koji je pre početka turnira održao konferenciju za medije.

-Ovo je turbulentna sezona, sve je neočekivano, ali sam ja ko srećan što igram u Beogradu. Nažalost, neće biti publlike, ali takva je situacija. Srećan sam što spavam u svom stanu, nekako sam navikao da sam u hotelima, pa mi je malo čudno da imam turnir i da mogu da spavam u svom krevetu, tako da sam jako srećan zbog toga – podvukao je Krajinović.

U prvom kolu, Krajinović će igrati protiv Travalje, sa kojim se do sada samo jednom susreo.

-Radujem se što igram protiv Travalje, koji je jak igrač. Mislim da je 60. igrač na svetu i voli da igra na šljaci, čeka me izuzetno težak meč, ali nadam se da ću sada biti bolji. Jednom smo igrali u tri seta, očekujem ponovo težak duel – rekao je Krajinović.

Dueli sa velikim prijateljem Novakom Đokovićem su uvek zanimljivi. Krajinović se našalio na svoj, ali i račun Novaka Đokovića. 

-Imam da mu poručim da se izvukao što nismo u istom delu žreba. Šalim se, naravno, svi mi znamo ko je Novak, ali srećan sam što ćemo svi igrati na domaćem terenu. Radujem se što i on igra i što svi imamo šansu da se pokažemo. Ja sam uvek igrao dobro u Beogradu, drago mi je što smo se okupili, imaću danas sa Novakom trening, videćemo u kakvom će raspoloženju biti, možda ga pustim na treningu – našalio se Krajinović.

Nedavno nas je Krajinoć zabrinuo izjavom da će razmisliti da li će nastavljati ovu sezonu, ali sada je otkrio da nema nameru da odustane.

-Što se tiče moje mentalne situacije – igram turnire, iskreno, malo sam se resetovao i bio nekoliko dana na pauzi. Dgovoorio sam se sa svojim timom da igram, hoću da igram i da napravim dobre rezultate. Raduje me što smo se svi odazvali – istakao je Krajinović na kraju konferencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!