ČEKA SE JOŠ NOVAK: Kecmanović slavio protiv Francuza u Beogradu

Novosti online

21. 04. 2021. u 13:58

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović nadigrao je Francuza Artura Riderkneša sa 2:1(6:3;3:6:6:3) i plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Srbije u tenisu.

ЧЕКА СЕ ЈОШ НОВАК: Кецмановић славио против Француза у Београду

Foto: EPA-EFE/ YOAN VALAT

U borbi za plasman u polufinale Kecmanović će igrati sa pobednikom duela Novaka Đokovića i Sunvu Kvona.

Miomir Kecmanović je do pobede nad Francuzom došao posle sat i 43 minuta igre pune obrta na obe strane.

Kecmanović je dobro ušao u meč i već na prvom servis gemu protivnika osvojio brejk za prednost, potom je usledila naizmenična serija brejkova na obe strane ali je naš teniser na kraju dobio prvi set sa 6:3.

U drugom setu Francuz uspeva da načini preokret i sa dva brejka brzo stigao do 5:0, Kecmanović je vratio jedan brejk i to je bilo sve, pa je meč ušao u treći odlučujući set.

Naš teniser ponovo pojačava koncentraciju i već na startu osvaja brejk za vođstvo koje potom uspeva da održi do kraja za pobedu i plasman u četvrtfinale.

U borbi za plasman u polufinale Kecmanović će se sresti sa pobednikom meča Najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i Sunvu Kvona iz Južne Koreje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!