CICIPAS ZBOG ĐOKOVIĆA NIJE MOGAO DA SPAVA: Bili su to teški dani za mene

Novosti online

18. 05. 2021. u 15:32

IMAO je Stefanos Cicipas pobedu u svojim rukama protiv Novaka Đokovića, ali se probudila srpska "zver" i posle preokreta savladao Grka.

ЦИЦИПАС ЗБОГ ЂОКОВИЋА НИЈЕ МОГАО ДА СПАВА: Били су то тешки дани за мене

FOTO: AP

Đoković je poražen u finalu od Rafael Nadala sa 2:1 u setovima, a meč protiv petog tenisera sveta u četvrtfinalu bio je sjajan.

- Bili su to teški dani za mene, nisam mogao da spavam. Bilo bi verovatno drugačije da smo nastavili meč u petak, ali nije bitno, ne mogu da promenim ništa - rekao je Cicipas.

Taj duel se dva puta prekidao, drugi put kod rezultata 2:1 u drugom setu za Grka uz prednost brejka. Ipak, kad su narednog dana izašli na teren Novak je bio bolji i zasluženo slavio.

- Uživam igrajući na šljaci. Ne osećam umor, moje telo je dobro. Iskoristiću ovu priliku da testiram sebe, vidim koliko daleko mogu da idem - zaključio je Cicipas.

Đoković se nakon poraza u finalu Rima okrenuo turniru u Beogradu, a potom sledi Rolan Garos na kome svetski broj jedan želi da bude maksimalno spreman i proba da dođe do 19. grend slem titule.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)