VELIKI ĐOKOVIĆ POMAŽE RODITELJE MLADIH TENISERA:"Ovako se smanjuju troškovi"

Novosti online

23. 05. 2021. u 21:09

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković izjavio je da će mu turniru u Beograd poslužiti za rad na određenim segmentima igre kako bi zasijao na grend slemu u Parizu.

ВЕЛИКИ ЂОКОВИЋ ПОМАЖЕ РОДИТЕЉЕ МЛАДИХ ТЕНИСЕРА:Овако се смањују трошкови

Foto: printskrin

On je dodao da će u saradnji sa TSS organizoati još dosta manjih turnira fjučersa kako bi pomogao roditeljima mladih tenisera i smanjip troškove. Podsetimo, za jednog mladog igrača od 14, 15 godina ako želi da napreduje potrebno je godišnje i do 70.000 evra, uglavnom zbog putovanja na turnire u Evropi. Ovako će biti lakše-

- Neobično je da se u Srbiji igraju dva turnira u samo mesec dana, uvek je lepo igrati ovde. Nismo ni planirali da ga organizujemo, a nastao je kao rezultat pomeranja Rolan Garosa. Mislim da uspeh neke nacije u tenisu zavisi od broja turnira.

- S Teniskim savezom Srbije se trudimo da organizujemo što više turnira za mlade, na taj način možemo da napredujemo.

- Što više turnira, to manje troškova. Ako nemate turnire, sve je teže i skuplje. Drago mi je što sam i ja ovde, mogu da budem s porodicom”, rekao je Đoković na konferenciji za medije pred nastup na Serbia openu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)