JAPANCI UŽIVAJU PECAJUĆI ŠTUKU: Predstavnci ambasade se gostili čvarcima, gibanicom i ribljim specijalitetima
BEZ obzira na snažnim severnim vetrom okovan dan, gosti iz Japana, predstavnici ambasade ove zemlje u Beogradu, uživali su poseti selu Banatsko Karađorđevo u opštini Žitište i na sportskom ribnjaku Jamura zabacili udicu i pecali štuku, koja je zaštitni znak ribnjaka.

Foto: A. Amižić
Uz domaće čvarke, popularnu srpsku vijagru, gibanicu sa sirom, slaninu, šunku i riblje specijalitete, gosti iz Japana, kompletirali su utiske iz banatske ravnice.

Foto: A. Amižić

Foto: A. Amižić
BONUS VIDEO: PRŠTI OD ZDRAVLjA - Kiseli kupus je tradicionalna salata, ali i sirovina za mnoge specijalitete
Preporučujemo

IMAM SNAGE I ČISTU GLAVU : Zagorka Radnić (101) iz Grnčare najstarija meštanka Jadra
19. 12. 2021. u 07:13

CENTAR U NOVOM RUHU:Završena prva faza uređenja gradskog jezgra Novog Sada
18. 12. 2021. u 20:23

CEO ŠID TUGUJE ZA LEPOM MILANOM: Devojka (26) tragično preminula, danima se opraštaju od nje na društvenim mrežama
DEVOJKA Milana Mišić (26) iz Šida tragično je preminula 15. jula, a na večni počinak ispraćena je dva dana kasnije u pratnji neutešne porodice, prijatelja, rođaka i mnogobrojnih sugrađani koji se danima od nje opraštaju na društvenim mrežama.
27. 07. 2025. u 08:48

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

KRISTIJAN NA MUKAMA: "Deca su nam u bolnici, po ceo dan primaju infuzije, ne odvajamo se od njih"
KRISTIJAN Golubović oglasio se iz Kliničko-bolničkog centra Zemun, gde se trenutno nalazi zajedno sa suprugom Kristinom Spalević. Njihova deca trenutno su hospitalizovani, a porodica prolazi kroz težak period.
28. 07. 2025. u 22:12
Komentari (0)