MENJAJU TRASE AUTOBUSA : Zbog radova na Limanu preusmeren gradski prevoz

S. BAJIĆ

02. 03. 2023. u 14:22

ZBOG izgradnje kružne raskrsnice na Bulevaru cara Lazara i Fruškogorske ulice u Novom Sadu, od petka, 3. marta, privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 1, 4, 8, 11B i 13, u skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve.

МЕЊАЈУ ТРАСЕ АУТОБУСА : Због радова на Лиману преусмерен градски превоз

S.B.

Tako će autobusi na linijama 1 i 8 u tom delu grada u smeru iz centra, saobraćati Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja, pa u Ulicu narodnog fronta , zatim u Fruškogorsku ulicu i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase na linijama 1 i 8 neće se koristiti stajališta drugih linija. U smeru sa Limana autobusi saobraćaju redovnom trasom.

Linije 4 i 11B će u smeru iz Centra ići Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja, pa desno u – ulicu Narodnog fronta i da lje redovnom trasom redovna trasa.

U smeru sa Limana, autobusi će saobraćati redovnom trasom.

Na liniji 13, u smeru Univerzitet – Detelinara, autobusi će od raskrsnica Jirečekove i Fruškogorske ulice ići pravo Fruškogorskom zatim desno na Bulevar oslobođenja sve do raskrsnice sa Bulevarom cara Lazara a dalje nastavljaju redovnom trasom. U smeru sa Detelinare ka Univerzitetu, autobusi saobraćaju redovnom trasom.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)