U PARAĆINU KONKURS ZA JAVNE RADOVE: Traje do 15. marta, a namenjen je poslodavcima iz javnog sektora

Зорана Рашић
Zorana Rašić

11. 03. 2023. u 12:16

U TOKU je zajednički konkurs Nacionalne službe za zapošljavanje i Opštine Paraćin za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica u ovoj godini.

У ПАРАЋИНУ КОНКУРС ЗА ЈАВНЕ РАДОВЕ: Траје до 15. марта, а намењен је послодавцима из јавног сектора

Foto: Z. Rašić

Pravo učešća imaju poslodavci koji pripadaju javnom sektoru, uz obavezu uključivanja nezaposlenih lica sa evidencije Službe za zapošljavanje u Paraćinu. Maksimalna dužina trajanja javnog rada je četiri meseca, a radno mora biti angažovano najmanje pet nezaposlenih lica.

U konkursu je, između ostalog navedeno, da se javni radovi mogu sprovoditi u oblastima socijalne zaštite i humanitarnog rada, kulture, obrazovanja, održavanja i zaštite životne sredine i prirode, te održavanja i obnavljanja javne infrastrukture.

Naknada angažovanim licima isplaćivaće se po osnovu ugovora o privremenim i povremenim poslovima do 22.000 dinara mesečno.

Detalji konkursa, osim na sajtu NSZ, objavljeni su i na zvaničnoj internet prezentaciji Opštine Paraćin, a prijave se podnose Službi zapošljavanja u Paraćinu. Rok za prijavljivanje je 15. mart.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom