RECEPT ZA HLEB - NA PROZORU: Evo kako mese budući pekari, učenici Poljoprivredne škole u Požarevcu

Dušanka Novković

06. 02. 2024. u 22:13

U Poljoprivrednoj školi sa domom učenika „Sonja Marinković“ u Požarevcu, nastavu pohađaju i budući pekari, na smeru koji traje tri godine.

РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ - НА ПРОЗОРУ: Ево како месе будући пекари, ученици Пољопривредне школе у Пожаревцу

D. Novković

U njihovoj učionici, na prozoru je istaknut spisak sastojaka potrebnih kako bi se umesio hleb.

Na njemu su navedeni: brašno tip 500 – 662 grama, kvasac - 20 grama, so - 13 grama, voda - 364 grama, ulje - 20 grama i šećer - 13 grama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VANREDNE MERE U MANČESTER SITIJU: Gvardiola uveo karantin zbog loših rezultata i na Božić