ATRAKCIJA ZA NAJMLAĐE: Smotra opreme i vozila pripadnika MUP-a u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

24. 06. 2024. u 12:13

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, Dana policije i krsne slave – Svete Trojice, u centralnom gradskom parku u Kraljevu tradicionalno je održana smotra materijalno-tehničkih sredstava kojima raspolažu pripadnici policije, Žandarmerije i Odeljenja za vanredne situacije.

АТРАКЦИЈА ЗА НАЈМЛАЂЕ: Смотра опреме и возила припадника МУП-а у Краљеву

G.Šljivić

Na ovoj smotri, koja je priređena ponajviše za kraljevačke mališane predškolskog uzrasta, posetioci su bili u prilici da pogledaju službena vozila i motocikle, da se upoznaju sa tehnikom, naoružanjem i opremom koju pripadnici MUP-a svakodnevno koriste u izvršavanju svojih zadataka.

G.Šljivić

 

- Prilikom druženja sa najmlađima ukazujemo im da moraju biti obazrivi, da moraju voditi računa kad učestvuju u saobraćaju, da smo mi tu zbog njih i da mogu imati poverenja u nas – rekao je potpukovnik policije Jovica Došić, načelnik Odeljenja policije PUK.

G.Šljivić

 

Ovom prilikom razdragani mališani mogli su i da se provozaju policijskim vozilima i kvadovima, da uključe rotaciju i sirenu, da isprobaju zip-lajn, pomaze policijskog psa, kao i da se bliže upoznaju sa pozivom policajca, žandarma ili vatrogasca.

G.Šljivić

 

G.Šljivić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S