BESPLATNO ZA OSNOVACE: Još jedna tura đaka uspešno završila obuku za plvanje

Z. GLIGORIJEVIĆ

23. 07. 2024. u 16:44

UČENICI OŠ „Ljubiša Urošević“ iz Ribara uspešno su završili besplatnu obuku plivanja na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Crnjanski“ u Jagodini.

БЕСПЛАТНО ЗА ОСНОВАЦЕ: Још једна тура ђака успешно завршила обуку за плвање

Foto:Z.Gligorijević

Tokom obuke, koja je trajala tri nedelje, oni su savladali osnovne tehnike za samostalan i bezbedan boravak u vodi.

- Bilo je dobro. Naučio sam da plivam na leđima. Nije bilo teško. Treneri su bili dobri, a voda je bila topla. Plivanje bez daske mi je bilo teško, ali ja sam i to savladao – rekao je Danilo Miloradović, učenik trećeg razreda.

Sa mališanima su sve vreme strpljivo i predano radili instruktori plivanja. Oni su rekli da im je bilo zadovoljstvo da rade sa decom, kao i da su ona tokom obuke bila veoma uporna u savladavanju plivačkih veština.

- Interesantno je kako su deca napredovala iz dana u dan. Naravno, svaki početak je težak, ali uz stručni rad, stigli smo do konačnog cilja, a to je taj da su sva deca savladala osnovne tehnike plivanja. Ono što je možda najvažnije jeste to da su plivanje i zavoleli – rekao je Stefan Janković, jedan od instruktora plivanja.

Obuka je u potpunosti besplatna za sve polaznike, a finansira je Skupština grada Jagodine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio