PROMOCIJA PROGRAMA PODRŠKE ZA PREDUZETNIKE I PRIVREDNA DRUŠTVA: Sutra u Lapovu

Z. GLIGORIJEVIĆ

08. 08. 2024. u 18:55

OPŠTINA Lapovo, u saradnji sa Regionalnom agencijom za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja, sutra, 9. avgusta, u 11:00 časova, u prostorijama skupštinske sale opštine Lapovo organizuje promociju programa namenjenih malim, srednjim preduzećima i preduzetnicima (MSPP sektoru).

ПРОМОЦИЈА ПРОГРАМА ПОДРШКЕ ЗА ПРЕДУЗЕТНИКЕ И ПРИВРЕДНА ДРУШТВА: Сутра у Лапову

Foto Z. Gligorijević

Na ovom promotivnom događaju biće predstavljeni aktuelni programi Ministarstva privrede i Fonda za razvoj Republike Srbije. Opština poziva sve zainteresovane preduzetnike i predstavnike privrednih društava da prisustvuju i informišu se o mogućnostima i načinima podrške koje mogu ostvariti kroz ove programe.

U okviru predstavljanja programa Ministarstva privrede i Fonda za razvoj Republike Srbije, biće predstavljeni program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju i mlade u tekućoj godini, program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za preduzetništvo žena i žena samohranih roditelja, program za podsticaj razvoja prerađivačkih kapaciteta u oblasti lova, ribarstva, proizvodnje vina, piva i jakih alkoholnih pića, program podrške za razvoj preduzetništva žena na selu i program podrške razvoju starih i umetničkih zanata i poslova domaće radinosti u tekućoj godini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PIKSI, GLEDAŠ LI? Dok se Srbija muči sa realizacijom, Joveljić rešeta u Americi (VIDEO)