"SRCEM I MUZIKOM ZA DETELINARU": Manifestacija u utorak, 24. septembra ima humanitarni karakter

Lj.P.

23. 09. 2024. u 14:13

UDRUŽENjE građana "Novi Sad" i "Mi & La 021", u utorak, 24 septembra organizuju manifestaciju "Srcem i muzikom za Detelinaru",. Početak je u 18 sati u centru Stare Detelinare, gde će mališani i odrasli pevati šta im srce zna.

СРЦЕМ И МУЗИКОМ ЗА ДЕТЕЛИНАРУ: Манифестација у уторак, 24. септембра има хуманитарни карактер

FOTO:UG Novi Sad

- Naime, novosadsko naselje Detelinara oduvek je bilo bogato veselom i talentovanom decom, koja su uspevala svuda po svetu, ali nikada nisu zapevala i zasvirala baš u kraju u kojem su rođena. Vođeni ovom statistikom, rešili smo da još jednom spojimo lepo, korisno i humanitarno - kaže u UG "Novi Sad".

Manifestacija „Srcem i muzikom za Detelinaru“, kao i sve dosadašnje manifestacije, imaće humanitarni karakter – bazar koji će početi od 17 časova uz podršku Haos animatora i sportske porodice Sportisimo. Ukoliko su i koliko u mogućnosti, građani će moći da doniraju prilog u kutije koje budu postavljene za našeg drugara Lava Teodorovića, za koga su svi građani Srbije i šire uključili da pomognu da primi najskuplji lek „Zolgensma“. Posle uspešne terapije Lavu su potrebni još neki pregledi i konstantne terapije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk