PEDAGOŠKI FAKULTET: Nova generacija užičkih studenata

N. J.

02. 10. 2024. u 10:47

U velikom amfiteatru Pedagoškog fakulteta u Užicu priređen je svečani prijem studenata prve godine na sva četiri studijska smera: učitelj, vaspitač, pedagog i trener u sportu.

ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ: Нова генерација ужичких студената

Pedagoški fakultet Užice

Novu generaciju užičkih studenata pozdravili su dekan prof. dr Sanja Maričić, gradonačelnica Jelena Raković Radivojević, načelnik Školske uprave Vlade Živanović, student prodekan Veljko Rajić i studentkinja Ivana Janjušević.

U programu su učestvovali hor Fakulteta, pod vođstvom prof. dr Danijele Sudzilovski, kao i studentkinje Rajka Milišić, Tijana Madžarević i Marija Božić.

- Ovaj datum ostaće zauvek u vašem sećanju kao dan kada ste zakoračili u akademsku zajednicu i dan kada počinje ostvarivanje vaših ciljeva i želja na profesionalnom planu. Počinje novo poglavlje u vašim životima, put obrazovanja, samorazvoja, izgradnje sopstvenih potencijala, a vaš dolazak na fakultet nije samo ulazak u akademski svet već i otvaranje vrata neograničenih mogućnosti koje vam obrazovanje može pružiti – rekla je dekan Sanja Maričić - Nekada će vam se možda učiniti da su zahtevi veliki, ali zapamtite da su prepreke samo prilike da pokažete svoju snagu, upornost i spremnost za razvoj.

Ovaj fakultet, ove godine je obeležio 31 godinu rada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)