OSVOJILI ZLATNI I BRONZANI "KOFER": Dve nagrade za Turističku organizaciju Paraćina (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

11. 10. 2024. u 17:46

TURISTIČKA organizacija grada na Crnici (TOP) postigla je izuzetan uspeh osvojivši dve nagrade na Međunarodnom festivalu turističkih publikacija „Kofer slova“ u Kruševcu, i to prvu za audio-vizuelnu publikaciju i treću za najoriginalniji suvenir.

ОСВОЈИЛИ ЗЛАТНИ И БРОНЗАНИ КОФЕР: Две награде за Туристичку организацију Параћина (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/TO Paraćina

- Pobednički promo-film traje sekund kraće od dva minuta i sadrži najupečatljivije kadrove paraćinskih izletišta Grza i Zabrega, sa segmentima popularnih manifestacija poput „Viteškog festivala“ „Kola pod Petrusom“, foto-safarija. Tu su takođe kadrovi vrela Grze, jezera, Crnice, pećine, arheoloških istraživanja Petrusa... Snimatelj i montažer bio je Dimitrije Denčić iz Paraćina, a realizacija u dogovoru sa nama – objašnjava Vladan Vučković, direktor Turističke organizacije Paraćina.

Na ovom jubilarnom festivalu u Kruševcu učestvovalo je 35 turističkih organizacija iz Srbije i Republike Srpske. Paraćin se takmičio u šest kategorija, pa je tako osvojio još treću nagradu za najoriginalniji suvenir. U pitanju je polulitarska staklena flaša sa oslikanim motivima šljiva na kojoj piše Paraćin.

Foto: Fejsbuk/TO Paraćina

Za poslednje tri godine učešća na turističkim festivalima i izložbama u Srbiji TOP je osvojila ukupno deset nagrada, podseća Vučković.

- Pre dve godine osvojili smo čak pet, 2023. tri i ove godine do sada dve nagrade, a predstoje još manifestacije u Leskovcu i Kragujevcu, pa postoji mogućnost da broj nagrada bude i veći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ORLOVI NAPUSTILI BEOGRAD: Do meča sa Švajcarcima ostao još samo jedan dan (FOTO)