„TRKA ZA SREĆNIJE DETINJSTVO“: U Paraćinu školarci na novoj atletskoj stazi (FOTO)

Z. R.

16. 10. 2024. u 18:32

POTPUNO rekonstruisana paraćinska Osnovna škola „Radoje Domanović“, sa prelepim dvorištem i sportskim terenima, bila je domaćin trke koju svake godine organizuje tamošnji Crveni krst.

„ТРКА ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО“: У Параћину школарци на новој атлетској стази (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/OŠ "Radoje Domanović"

Po sunčanom vremenu i u odličnom raspoloženju učenici mlađih razreda osnovnih škola trčali su takozvanu „Trku za srećnije detinjstvo“, a dodatni motiv bila im je nova atletska staza.

Crveni krst je za osvojena prva tri mesta obezbedio malim atletičarima medalje, majice i edukativne poklončiće u vidu kalendara, a kako ističu u ovoj školi, presrećni su što su baš oni bili domaćini ove trke koja promoviše sport, zdrav život i humanost.

Miroslav Mitrović iz Crvenog krsta ističe da se „Trka za srećno detinjstvo“ svake godine organizuje u nekoj od osnovnih škola na teritoriji grada, sa ciljem da se najmlađim učenicima od prvog do četvrtog razreda ukaže na to koliko je bitno da se bave sportom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

U KORAK SA SVETSKIM TRENDOVIMA UZ VELIKU PODRŠKU LOKALNOJ EKONOMIJI: Chips Way kompletirao najveći investicioni ciklus u svojoj istoriji