SPORTSKOM TERENU NAZIV „DUŠAN STOJANOVIĆ“: Predlog na sednici SO Paraćin (FOTO)

Z. R.

17. 10. 2024. u 17:32

KAD predlog odluke dobije „zeleno svetlo“ odbornika na narednoj sednici Skupštine opštine Paraćin, što se očekuje, nedavno rekonstruisani sportski teren koji se nalazi kraj zgrade Mesne zajednice „Gloždak“ u tom gradu dobiće i zvanično naziv „Dušan Stojanović“.

СПОРТСКОМ ТЕРЕНУ НАЗИВ „ДУШАН СТОЈАНОВИЋ“: Предлог на седници СО Параћин (ФОТО)

Foto: Z. Rašić

U pitanju je istaknuti sportski radnik i uzor mladim sportistima, posebno u košarci, po zanimanju diplomirani pravnik, koji je preminuo jula prošle godine.

Inicijativa da novi teren u Gloždaku ponese Stojanovićevo ime potekla je od Košarkaškog kluba „Paraćin“, čiji je Stojanović bio prvi predsednik nakon osnivanja, a ujedno je bio i jedan od inicijatora za sređivanje tog terena.

Foto: Z. Rašić

Odbor za utvrđivanje predloga naziva ulica, trgova i delova naseljenih mesta dao je pozitivno mišljenje o zahtevu Košarkaškog kluba, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave dalo je prethodnu saglasnost, pa je Skupštini opštine predloženo da donese odluku.

Sednica SO Paraćin zakazana je za sredu, 23. oktobar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi