ISKLJUČENJA STRUJE: U utorak i sredu radovi na mreži u Braničevskom okrugu

D. N.

21. 10. 2024. u 09:58

NAREDNA dva dana, 22. i 23. oktobra, izvodiće se radovi na mreži, zbog čega će pojedini delovi Braničevskog okruga ostati bez struje.

ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ: У уторак и среду радови на мрежи у Браничевском округу

D. Novković

U periodu od 8.30 do 11, struju neće imati Zelengorska ulica u Požarevcu, a od 7.30 do 15 naselja Braničevo i Ponikve kod Golupca. Od 8 do 16 sati sa mreže će biti isključeni: Livadica, Ridan, kamenolom Jelenska stena, Brnjica, Orlovi, Čezava, Glavičica, Turski Potok, Dobra, Kožice, Ključ i tvrđava Golubački grad.

U sredu, 23. oktobra, u periodu od 7.30 do 15 sati, na području Golupca struju neće imati Barič, Bikinje, Radoševac, Sladinac, Vinci, Melovi i Usije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu