RADOVI KOD KURJAČA: Obnavljaju i proširuju put ka manastiru Nimnik

D. N.

22. 10. 2024. u 10:29

NA području opštine Veliko Gradište u toku su radovi na rehabilitaciji i proširenju puta koji od Kurjača vodi do manastira Nimnik.

РАДОВИ КОД КУРЈАЧА: Обнављају и проширују пут ка манастиру Нимник

OU V. Gradište

Radovi se izvode u dužini od 2.100 metara, sa pripadajućim parkinzima za autobuse i putnička vozila, a finansira ih država, preko JP „Putevi Srbije“. Realizacija ovog projekta veoma je značajna za opštinu Veliko Gradište, jer veliki broj građana posećuje manastir Nimnik preko cele godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

SRAM VAS BILO, CRNOGORCI! Novak Đoković se oglasio zbog dešavanja u Podgorici